پارس آباد به روایت تصویر






















Blog | Profile | Archive | Email | Design by | Name Of Posts


شهرام آذروند

هرگز مرتکب این اشتباه نمی شوم، که با کسانی که برای نظراتشان اهمیتی قائل نیستم، بحث کنم! یاد گرفته ام که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم. . . . اگر نمی توانی شاهراه باشی، كوره راه باش. اگر نمی توانی خورشید باشی، ستاره باش. كمیت نشانگر پیروزی یا ناكامی تو نیست. هر آنچه هستی، باش.

مهندس ابراهیم پارسا در سال1334 شهر پارس آباد ( پارساباد ) رابنیانگذاری كردند. (بنا به روایت )

 

مهندس ابراهیم پارسا

 

 

ایشان پس از سالها استاندار زاهدان ، اصفهان و بعد به سمت سناتوری رسیدند . تا اینكه بعد از انقلاب به انگلستان سفر كرد و بعد از مدتی به ایران بازگشت . و چندین سال است كه از او خبری در دست نیست .

 

 

 

آباد كننده شهر پارس آباد مغان (مهندس منوچهر كفایی)

مهندس كفایی

 

 

 

مهندس منوچهر كفایی (رئیس سازمان آب و شهردار پارس آباد)با گروهی از افراد منطقه درفرودگاه پارس آباد در اردیبهشت ماه سال 1352 .
افراد از چپ به راست عبارتند از :
آواد عابدیان - قربان بهاری (فرد پشتی ) - حضرتقلی عباس زاده - مصطفی فتحی - محمد آریگوزلی(فرد پشتی )- جواد نادرنیا(صاحب عکس ) - عادل آهنی (فرد پشتی ) - جلال حدادنزاد -
مهندس منوچهر كفایی - جبرائیل جاهد (فرد پشتی ) - ستار مرادی - خداوردی زاله چین - رحمان پناهی. 

 

 

مهندس كفایی و اهالی شهر

 

 

 

 

 

از اولین بنیانگذاران شركت بزرگ كشت و صنعت مغان

 

مهندس محمود داور علیلو معروف به مهندس داور یکی  از اولین بنیانگذاران شرکت بزرگ کشت و صنعت مغان میباشند.ایشان را می توان از اولین فارغ التحصیلانی دانست که استخدام شرکت شدند.مهندس داور آن زمان فارغ التحصیل از دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بود.ایشان در آن زمان بخاطراینکه تنها کسی بودند که تسلط بر زبان انگلیسی داشتند رابط زبانی بین مسئولین شرکت و کارشناسان خارجی مستقر در منطقه بودند.

 

مهندس داور به گفته آقای باقرزاده جوانی بودند فعال ، تنومند و خوش سیما. مهندس داور با شرکت ارگونومیک در سمت های مختلف فعالیت داشتند .قبل از انقلاب ایشان به سمت معاون مدیر عامل شرکت کشت و صنعت منسوب شدند.بعد ازآن این مرد بزرگ برای بورسیه تحصیلی به آمریکا مهاجرت می کند. ایشان در آمریکا مدارک معتبر ذیل را دریافت می کنند : فوق لیسانس زراعت، دکترای زراعت، فوق لیسانس راه و ساختمان.از مهندس داور در آن زمان تقاضای زیادی برای سمت مدیر عاملی شده بود که ایشان بنا به عقاید شخصی خود رد کرده بودند.

 

 

مهندس داور هم اکنون شهروند آمریکا هستند و در آنجا مشغول به سرپرستی کارهای راه و ساختمانی اند. اصلیت ایشان روستای بالاتر از اصلاندوز نزدیک لاریجان کلیبر(منطقه قره داغ) از طایفه گیکلو می باشند.صد افسوس ما هیچ عکسی از این مرد بزرگ نداریم.هر کسی که از ایشان خبری یا عکسی دارد تقاضا می کنیم با ما تماس بگیرند.ما با اینکار خواهان این هستیم که جوانان منطقه با پیشینیان بزرگ این مرز و بوم آشنا شوند.با آرزوی موفقعیت بر این مرد بزرگ .

 

 

تصویر زیر مربوط به یك مهندس ارمنی كه در شركت شیاركار مشغول كار بوده  در روز بنیانگذاری پارس آباد كه در سال 1344 اتفاق افتاده بود گرفته شده است . تصویر قسمتی از پارس آباد قبل از تاسیس را نشان می دهد.

 

مهندس امیل قرخانی

 

 

تظاهرات و راهپیمائی گروهی از مردم شهرستان پارس آباد در سال 1357 (چهار راه فعلی شهر )

تظاهرات مردم

 

 

رای گیری گروهی از مردم شهرستان پارس آباد در سال 1357

 

 

اولی رای گیری

 

 

 

 اولی رای گیری

 

 

 

کارکنان دادگاه و اعضای شورای داوری پارس آباد (اوایل انقلاب)

 

 

كاركنان دادسرا

 

 

 

 

تصویر زیر مربوط به میدانی است که سینما در آن واقع است.

 

 

میدان سینما

 

 

 

موقعیت فعلی میدان

 

 

میدان سینما فعلی

 





نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





+نوشته شده در پنج شنبه 1 دی 1390برچسب:,ساعت22:4توسط شهرام آذروند | |